13 - 17 maart 2017 | LENTE OPENDEURWEEK

Mis zeker de lente opendeurdagen voor professionals niet. U kan de producten dan zelf komen proberen en ontdekken in onze showroom en profiteert van interessante promoties van 13 tot 17 maart 2017. Noteer dit alvast in uw agenda!

Nog niet van nabij kennis gemaakt met sommige OPI-lijnen ?

Tijdens onze opendeurweek geven we u ook de gelegenheid om zelf de OPI producten uit te proberen. Schuif gewoon aan bij de open workshops en probeer GelColor, Infinite Shine, de nieuwe topcoats, … zelf. Ons team staat klaar met tips en beantwoordt al uw vragen. Bovendien kan u in 'avant-première' al eens kennismaken met de nieuwe Pro Spa lijn die vanaf eind april beschikbaar zal zijn.

Kom zeker de nieuwe lente trendkleuren in levende lijve ontdekken! U kan zowel de nieuwe Fiji Collection als de prachtige nieuwe Infinite Shine Iconic Shades bewonderen en meteen meenemen. De Iconic Shades zijn nu ook verkrijgbaar in een stijlvolle floorstand die de uitstraling van uw salon of winkel zeker ten goede zal komen.

Kom genieten van uitzonderlijke beursacties en ontvang een verrassingscadeautje bij jouw bezoek aan onze showroom tijdens de opendeurweek!

Voor starters zijn handige startpakketten beschikbaar die in u staat stellen om perfect werk af te leveren volgens de OPI kwaliteitsstandaard. Het enige wat u nog moet doen is uw favoriete kleuren kiezen! Bij aankoop van een volledig startpakket geniet u bovendien van een korting.

Wilt u meer informatie over deze opendeurweek of de beursacties?
Aarzel niet en contacteer ons op 02 268 24 77 of via info@opi-belgium.be!

OPI zal niet aanwezig zijn op de Estetika-beurs te Brussel in maart 2017.
Onze showroom is toegankelijk voor beautyprofessionals met een BTW-nummer actief in de sector. Kom dus op maandag zeker langs voor (of na) uw bezoek aan de Estetika-beurs! U vindt parkeergelegenheid vlak voor onze showroom die zich op minder dan 5 km van Brussels Expo (Estetika) bevindt.

Openingsuren showroom tijdens de opendeurweek:
Maandag: van 9h30 tot 17h30 doorlopend
Dinsdag, woensdag, donderdag: van 9h30 tot 12h00 en van 13h00 tot 17h00
Vrijdag: van 9h30 tot 14h00 doorlopend.
(Gesloten op zaterdag en zondag)

ADRES SHOWROOM:

Peter Benoitplein 15 E/F
1120 Brussel

(of 5 minuten rijden van afrit 6 van de Brusselse Ring)


Share