Fiji Collection by OPI Breakfast at Tiffany's Collection by OPI - Holidays 2016 Washington DC Collection

Soft Shades by OPI | Pastels

Deze collectie is vanaf begin april 2016 beschikbaar in België en Luxemburg.

Maartse buien, aprilse grillen… en véél pastel. Bij OPI staat de jaarlijkse SoftShades collectie dit jaar helemaal in het teken van ultralichte pastels.

Zachte tinten, in een dekkende formule met cream finish, zijn on trend. Het lichtste lila, geel en groen zijn de must-haves van dit seizoen, het elegante roomwit laat een onuitwisbare indruk na. Baby blauw en zacht perzik zagen er nog nooit zo volwassen uit. Ingetogen en tegelijkertijd edgy en über chic.

“Geïnspireerd door de catwalks van de lentecollecties van dit jaar, creëerden we een stijlvol pastel palet.” zegt OPI Co-Founder & Brand Ambassador Suzi Weiss-Fischmann “In plaats van onze gewoonlijke naturelle SoftShades collectie met transparante nudes, kozen we deze keer voor een geraffineerde retrolook met zes nieuwe pastelkleuren. Hier bij OPI houden we absoluut van dit kleurenpalet. De tinten van deze collectie passen perfect bij elkaar en laten je toe eindeloos te combineren en gesofisticeerde ultravrouwelijke looks te creëren en je uit te leven met stijlvolle accent nails, french tips of een zachte lente nail art. Perfect ook voor het bruidsseizoen, prom en andere voorjaarsgelegenheden.” voegt Weiss-Fischmann nog toe.

De kleuren

NLT71        -        NLT72        -        NLT73        -        NLT74        -        NLT75        -        NLT76

Mini-pack
Soft Shades | Pastels

Dit mini-pack bevat volgende kleuren in mini-formaat (3.75ml):

* It's in The Cloud

Stop It! I'm Blushing!
It's a Boy
This Cost Me a Mint

Trio-Pack

Dit trio-pack bevat de volgende kleuren:

* One Chic Chick
* Stop It! I'm Blushing!
* It's a Boy!
* Swarovski®-kristallen

Formaat per nagellak: 15ml.

Alle nagellakken uit de Soft Shades by OPI collectie zijn vrij van tolueen, DBP en formaldehyde en bevatten allemaal het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee het nog makkelijker is om egaal en streepvrij te lakken!


Share