Gwen Stefani Collection by OPI

Gwen Stefani Collection by OPI is nu beschikbaar.
Wenst u te weten te komen waar de collectie verkrijgbaar is? Contacteer ons via info@opi-belgium.be.

Gwen Stefani Collection

Geïnspireerd door het veelbesproken New Yorkse Metropolitan Museum Costume Institute Gala, dat in 2013 rond het thema “Punk: Chaos to Couture” draaide, besloot OPI's Executive VP and Artistic Director Suzi Weiss-Fischmann een collectie nagellakken te ontwerpen die de invloed van hedendaagse muziek op de modewereld in de kijker zou zetten. “Met een internationale carrière als zangeres en songwriter en met een stevige voet in de modewereld als ontwerpster was de keuze voor Gwen Stefani als partner even voor de hand liggend als ideaal!” zegt Suzi over deze opwindende samenwerking, “Gwen is gekend voor haar trademark rode lippen, haar onberispelijk opgemaakte ogen en haar opvallende nail art. Ze gebruikt beauty echt als een accessoire bij haar uitgesproken stijl.”

Gwen's karakteristieke rode OPI lak - Over & Over A Gwen - wordt aangeboden in een prachtige box samen met zwarte Swarovski kristallen en zilver-, goud- en tinkleurige studs in verschillende vormen (staafjes, ruitjes, vierkanten en rondjes) die je toelaten unieke naildesigns op de nagels aan te brengen. Deze elementjes worden makkelijk op de nagel gekleefd met de bijgeleverde nagelllijm. Love.Angel.Music.Baby en 4 in the Morning hebben een nieuwe semi-matte satijnfinish en worden gedragen zonder top coat. Push and Shove, met een gedurfde zilveren metaalfinish, wordt eveneens zonder top coat gedragen en er wordt een speciale base coat - Lay Down that Base - bijgeleverd. Met één dun laagje van deze Lay Down that Base, gevolgd door twee dunne laagjes van de kleur Push and Shove verkrijg je een intense zilveren metaalfinish. De collectie wordt gecompleteerd met twee lakken met een hoogglans creamfinish en één sprankelende glitterlak: Hey Baby, I Sing in Color en In True Stefani Fashion.

“OPI wilde een nagellakcollectie creëren die even opvallend, divers en glamoureus is als het gezicht van deze collectie.” Voegt Weiss-Fischmann nog toe. “Met cream- en glitterlakken, de nieuwe semi-matte satijnfinish, de originele metaalfinish en de SWAROVSKI ELEMENTS, biedt Gwen Stefani by OPI de allernieuwste nageltrends qua kleur en afwerking, dit alles aansluitend bij de huidige haute couture en street fashion trends.”

 De kleuren

 De Gwen Stefani collectie bestaat uit volgende kleuren:

NLG25 Over & Over A-GwenNLG26 Hey BabyNLG27 I Sing in ColorNLG28 Love.Angel.Music.Baby.

 

NLG29 4 In the MorningNLG30 Push and ShoveNLG31 In True Stefani FashionNLG32 Lay Down that Base

 

 Van links naar rechts (bovenste rij): Over & Over A-Gwen (NLG25) - Hey Baby (NLG26) - I Sing in Color (NLG27) - Love.Angel.Music.Baby. (NLG28)

 Van links naar rechts (onderste rij): 4 In the Morning (NLG29) - Push and Shove (NLG30) - In True Stefani Fashion (NLG31) - Lay Down that Base (NLG32)

 Mini-pack

 

Deze mini-pack bevat volgende kleuren:

- Hey Baby (3.75ml)
- I Sing in Color (3.75ml)
- Love.Angel.Music.Baby. (3.75ml)
- 4 In the Morning (3.75ml)

Alle nagellakken uit de Gwen Stefani Collection zijn vrij van tolueen, DBP en formaldehyde en bevatten allemaal het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee het nog makkelijker is om egaal en streepvrij te lakken!


Share