Sheer Tints by OPI

De collectie Sheer Tints by OPI zal vanaf midden april 2014 beschikbaar zijn in België.

Sheer Tints by OPI

 

Dit voorjaar lanceert OPI de revolutionaire Sheer Tints by OPI, de allereerste gekleurde top coats ooit uitgebracht door het merk. Met de lancering van deze Sheer Tints, een nieuwe kijk op top coats, wordt alweer een nieuwe kleurrevolutie veroorzaakt. De collectie bevat 4 levendige tinten: blauw, roze, geel en paars.

Deze Sheer Tints top coats, een infusie van transparante hoogglanzende kleuren, kunnen op zich worden gedragen over een base coat voor een speels transparant effect of ze kunnen worden aangebracht over om het even welke nagellak. Op deze manier wordt er een nieuwe finish gecreëerd en krijgt je nagellak een heel andere kleur en look.

'Nagellak draait om het uitdrukken van je stijl en persoonlijkheid. Breng de Sheer Tints aan over je favoriete OPI nagellak voor een nieuwe look: accentueer een glitterlak of donkere nagellak of creëer simpelweg een nieuwe kleur.” legt Suzi Weiss-Fischmann, OPI Co-Founder en Executive VP, uit. 'De Sheer Tints maken het makkelijk om een speciaal effect te verkrijgen. Verleg je grenzen met een eenvoudig uit te voeren trendy ombre-design en voeg gekleurde lagen toe om een andere dimensie te verkrijgen.'

De kleuren 

NTS01 I'm Never AmberrassedNTS02 Be Magentale With MeNTS03 Don't Violet Me DownNTS04 I Can Teal you Like Me

Van links naar rechts:

- I'm Never Amberrassed (NTS01)
- Be Magentale With Me (NTS02)
- Don't Violet Me Down (NTS03)
- I Can Teal You Like Me (NTS04)

Mini-Pack

Sheer Tints by OPI Mini-Pack

 

Sheer Tints by OPI Mini-Pack (3.75ml)

Bevat de 4 Sheer Tints by OPI in mini-formaat.

Alle nagellakken uit de Sheer Tints by OPI collectie zijn vrij van tolueen, DBP en formaldehyde en bevatten allemaal het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee het nog makkelijker is om egaal en streepvrij te lakken!

 


Share