Fifty Shades of Grey

De collectie is vanaf februari 2015 beschikbaar in België & Luxemburg.

OPI kondigt de lancering van zes nieuwe limited edition nagellakken aan. Voor deze collectie inspireerde OPI zich op Fifty Shades of Grey, de langverwachte langspeelfilm van Universal Pictures en Focus Features. De film brengt de Fifty Shades of Grey trilogie, de bestsellers van schrijver E. L. James die een wereldwijd fenomeen werden, op het witte doek. De collectie omvat vijf grijze nagellakken in verschillende tinten en texturen aangevuld met één dieprode tint. De film Fifty Shades of Grey komt op Valentijnsdag 2015 in de bioscoopzalen.

“De Fifty Shades of Grey serie is één van de grootste sensaties die de uitgeverswereld ooit kende. Er werden, tot op vandaag, wereldwijd meer dan 100 miljoen exemplaren van verkocht. Fans vielen hals over kop voor de personages, en kunnen dan ook niet wachten om de hoofdrolspelers, en hun favoriete scènes uit de boeken, in de bioscoop te ontdekken.” zegt Suzi Weiss-Fischmann, OPI Co-Founder & Brand Ambassador. “Deze collectie tracht de sfeer, gevoelens en emoties van de film te vatten met verschillende grijstinten, gaande van een glimmende zilveren tint tot koele grijze kleuren en donkere houtskooltinten. Deze collectie is echter pas compleet met een diepe rode tint die staat voor ongeremde passie.”

De kleuren

NLF74 My Silk tieNLF75 Romantically InvolvedNLF76 Dark side of the moodNLF77 Shine for meNLF78 Cement the dealNLF79 Embrace the gray

Van links naar rechts: My Silk Tie (NLF74) - Romantically Involved (NLF75) - Dark Side of the Mood (NLF76) - Shine for Me (NLF77) - Cement the Deal (NLF78) - Embrace the Gray (NLF79)

Mini-PackFifty Shadesof Grey Mini-Pack

Dit mini-pack bevat alle kleuren uit de collectie.  Formaat 3.75ml.

Alle nagellakken uit de Fifty Shades of Grey Collection zijn vrij van tolueen, DBP en formaldehyde en bevatten allemaal het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee het nog makkelijker is om egaal en streepvrij te lakken!


Share