Color Paints Blendable Nail Lacquers

Deze collectie is nu beschikbaar in België en Luxemburg.


OPI toont zich alweer van zijn vernieuwende kant met het lanceren van een limited edition collectie van doorschijnende kleurlakken die je laag per laag kan opbouwen en blenden tot een originele nail art look. De kleurenexperten van het Amerikaanse OPI, de wereldwijde nummer één van de professionele manicuremerken, creëerden een nieuwe manier om creatief te zijn met nail art en introduceren deze zomer de nieuwe ColorPaints Blendable Nail Lacquer.

De ColorPaints zijn een lijn van ultra-lumineuze nagellakken in een nieuwe formule die je toelaten de nagellak op te bouwen in laagjes en de kleuren in elkaar te laten overvloeien en zo een one-of-a-kind look te creëren en eindeloos te variëren. De unieke zilveren basislaag 'Silver Canvas' laat elke kleur die je er bovenop aanbrengt oplichten en resulteren in een diepe en levendige metallic kleur.

Strepen, swooshes of swirls: met de negen nieuwe tinten van de ColorPaints Blendable Lacquer collectie creëer je je eigen signature style en tover je je nagels om tot mini canvasjes en kunstwerkjes.

De kleuren

Van links naar rechts: Silver Canvas (NLP19) - Primarily Yellow (NLP20) - Chromatic Orange (NLP21) - Pen & Pink (NLP22) - Magenta Muse (NLP23)


Van links naar rechts: Purple Perspective (NLP24) - Indigo Motif (NLP25) - Turquoise Aesthetic (NLP26) - Landscape Artist (NLP27)

SwatchesMini-pack

Dit mini-pack bevat de volgende kleuren in mini-formaat 3.75ml:
 
Silver Canvas (NLP19)
Primarily Yellow (NLP20)
Chromatic Orange (NLP21)
Pen & Pink (NLP22)
Purple Perspective (NLP24) 
Turquoise Aesthetic (NLP26)

Trio-pack

In dit trio-pack zijn de zilveren basislaag 'Silver Canvas' en 2 kleuren verzameld samen met een gratis nail art penseeltje om op die manier een creatieve ColorPaints nail-art te creëren.  

Kleuren (15ml):

Silver Canvas (NLP19)
Pen & Pink (NLP22)
Turquoise Aesthetic (NLP26)

Video's

Alle nagellakken uit de ColorPaints collectie zijn vrij van tolueen, DBP en formaldehyde en bevatten allemaal het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee het nog makkelijker is om egaal en streepvrij te lakken!


Share