Avoplex Manicure by OPI

VOOR EEN COMPLETE VERZORGING VAN JE HANDEN, NAGELS EN NAGELRIEMEN EN EEN ZIJDEZACHTE HUID

Door je nagels regelmatig op de juiste manier te verzorgen, blijven ze mooi, stevig en gezond. Iedere nagel en nagelriem heeft olie nodig. Olie zorgt ervoor, dat de nagels en nagelriemen gevoed worden, waardoor de conditie verbetert. Ook je handen hebben behoefte aan voeding en hydratatie. Dit verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een stralende look!

Elk product uit de Avoplex lijn bevat diepwerkende anti-oxidanten, vitamines en avocado olie. Deze bestanddelen lijken veel op de huideigen natuurlijke oliën. Avoplex producten bevatten geen minerale oliën, lanoline of ingrediënten op basis van petroleum, die lifting van kunstnagels kunnen veroorzaken.

Avoplex Nail & Cuticle Replenishing Oil 
Nagel- en nagelriemolie

Verzorgt nagels en nagelriemen met anti-oxidanten, vitamine E, avocado extracten, zonnebloem-, sesam- en Kukui notenolie.

Ook ideaal om ruwe huid op ellebogen en hielen te verzachten.

Avoplex Nail & Cuticle Oil OPI

 Avoplex Cuticle Oil to Go

Avoplex Cuticle Oil to Go OPI
Verzorgende gel met o.a. vitamine E, avocado olie en druivenpitolie voor soepele, gezonde nagelriemen in een handige tube met penseeltje om snel en zonder problemen aan te brengen. Ideaal voor in de handtas, broekzak of binnenzak!

 Avoplex Exfoliating Cuticule Treatment

 


Nagelriemcrème

Zijn unieke samenstelling van geconcentreerde fruitzuren en een lipide complex uit de avocado verwijderen droge, ruwe nagelriemen en herstellen tegelijkertijd de vocht- en vetbalans.

 Avoplex High-Intensity Hand & Nail Cream

Avoplex High-Intensity OPI
Een intense behandeling voor extreem droge handen

Avoplex High-Intensity Hand & Nail Cream bevat diep doordringende proteïnepeptiden, een exclusief vochtinbrengend complex en OPI's geavanceerde samenstelling van avocado-olie. Deze rijke, verzachtende vochtinbrenger zorgt voor een maximale hydratatie en een betere elasticiteit van de huid.

Avoplex Moisture Replenishing Lotion
Hydraterende handlotion

Fris geurende lotion op basis van avocado-olie en vitamine C. Versoepelt en revitaliseert de droge huid zonder een vetlaagje achter te laten.

Avoplex Moisture Lotion OPI


Share