Avoplex Manicure by OPI

HET RECEPT VOOR PRACHTIGE, JONGER UITZIENDE HANDEN

Uw handen zijn na uw gezicht het meest zichtbare deel van uw lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen uw handen uw ware leeftijd. Als u ze regelmatig verzorgt met intensief voedende producten, blijft de elasticiteit van uw huid veel langer behouden. Uw handen zien er langer stralend en fris uit.

Met de exclusieve Manicure by OPI lijn kun u uzelf verwennen met een cosmetische manicurebehandeling. U verzorgt uw handen optimaal met de allerbeste anti aging producten uit ons assortiment!

MANICURE SKIN RENEWAL SCRUB

Scrub creme op basis van natuurlijke suiker kristallen en celvernieuwende bestanddelen.

De natuurlijke ultra fijne suikerkristallen, die in water oplossen, verwijderen de dode huidcellen en zorgen voor zijdezachte handen. De olijfolie extracten dringen diep in de huid door en produceren natuurlijke AHA's die de celvernieuwing versnellen en het zo mogelijk maken om de handen een jonger uiterlijk te bezorgen.

Manicure Scrub OPI

MANICURE EFFERVESCENT SOAK

Manicure Soak OPI


Handbadje op basis van mineralen.

Zeep voor een handbadje dat de nagels mooier wit maakt en de handen revitaliseert! 
De voedingsrijke toegevoegde mineralen helpen de vochtbalans te herstellen en de huid te zuiveren.

MANICURE REJUVENATING SERUM

Anti-ouderdomsserum voor de handen met druivenpit en zoethoutextracten.

Dit klinisch bewezen, krachtige serum bevat natuurlijke oplichtende ingrediënten, die ouderdomsvlekken sterk verminderen.
De olijfolie extracten dringen diep in de huid door en versnellen zo de aanmaak van nieuwe cellen. Voedt de huid met de vitamines A, C en E, en druivenpit olie.

Manicure Rejuvenating Serum OPI

MANICURE FINISHING BUTTER

Manicure Finishing Butter OPI

Hydraterende massagelotion

Een luxe massagelotion! Legt een fluweelzacht laagje over de huid om uitdroging van de handen te voorkomen. Beschermingfactor 15 beschermt de huid tegen de schadelijke gevolgen van de zon en verhinderd de terugkeer van ouderdomsvlekken voor jonger uitziende handen. 


Share