Base coats Top Coats Nagellaksneldrogers Nagelverstevigers Nail Envy Gel Break Removers

NEED A (GEL) BREAK?

OPI lanceert het eerste 3-stappen systeem om in 1 week tijd je nagels opnieuw op te krikken. Of het nu is om een rustpauze van je gel manicures in te lassen of gewoon om je beschadigde en verzwakte nagels een verzorgende boost te geven: het nieuwe systeem zorgt voor een intensieve verzorging en bescherming tegen inscheuren, breken of splitsen van de nagelplaat, terwijl de nagels er tijdens ‘de kuur’ toch piekfijn en verzorgd blijven uitzien.

De producten zijn verrijkt met natrium hyaluronaat, herstellende vitamines A, C en E, bamboe- en cactus-extracten en het super hydraterende, 100% natuurlijke Pentavitin. Na slechts 1 week maken je nagels al een come-back en zien ze er gezonder en gerevitaliseerd uit. Gel Break kan zo dikwijls ingelast worden als nodig tot het gewenste resultaat bereikt is.

GEL BREAK SERUM-INFUSED BASE COAT (STAP 1)

Verrijkt met natrium hyaluronaat, herstellende vitamines A, C en E, bamboe- en cactus-extracten en het super hydraterende, 100% natuurlijke Pentavitin. Dit unieke shimmer-serum is de base coat van het Gel Break systeem en verbergt imperfecties en verkleuringen terwijl het de basis legt voor een mooie Gel Break manicure.

GEL BREAK SHEER COLOR (STAP 2)

Een subtiele, licht transparante nudetint die de nagels een neutrale maar verzorgde aanblik geven. Verrijkt met vitamines en botanische extracten.

Van links naar rechts:

NTR03: Porperly Pink (voor de lichte huid)
NTR04: Too Tan-tilized (voor een medium huid)
NTR05: Barely Beige (voor de donkere huid)

GEL BREAK PROTECTOR TOP COAT (STAP 3)

Verrijkt met natriumhyaluronaat, vitaminen en bamboe extract. Deze beschermlaag beschermt de manicure en de nagels terwijl het een hoogglans afwerking biedt.

GEL BREAK TRIO PACKS (STAP 1-3)

Elke Gel Break Sheer Color is verkrijgbaar in een voordelig trio-pack, inclusief de Serum Base Coat en Protector Top Coat.


Share