Nail Apps by OPI

 

Zoals je gewoon bent van OPI wordt er geen enkele trend op het gebied van nagels gemist! Nail Apps zijn dan ook een snelle en makkelijke manier om nagels van handen en voeten extra in de spotlight te zetten.

Nail Apps by OPI

 

Nail Apps by OPI
De Nail Apps zijn verkrijgbaar in 12 designs en in elke verpakking zit 1 vel met 16 Nail Apps op (in verschillende maten). Bovendien zit er ook gratis een speciaal vijltje bij.

Ze zijn aan te passen aan elke kledingstijl en hebben een geweldige glans. Ze zijn dus de ultieme weekend of party accessoires!

 

Hoe breng ik Nail Apps aan op handen en voeten?

1: Verwijder de eventuele nagellak met OPI nagellakremover. Als u geen nagellak op de nagels hebt maakt u ze toch even schoon met OPI nagellakremover.

2: Kies de beste maat Nail App voor elke nagel. Als de Nail App te breed is, knip hem dan op maat met een klein schaartje.

3: Warm de gekozen Nail App goed (op de strip) door hem tussen de handen te wrijven.

4: Haal de Nail App van de strip en op de nagel aanbrengen, waarbij het afgeronde einde vlakbij de nagelriem wordt aangebracht.

5: Nail App goed over de nagel uitwrijven; hierbij van het midden naar de buitenkanten wrijven. Zorg ervoor dat het er helemaal glad en strak uitziet.

6: Overtollig materiaal over de vrije rand van de nagel duwen en het er met de bijgevoegde vijl afvijlen. Beweeg de vijl verticaal, dus van boven naar beneden.

7: Nail App nog een keer goed op de nagel wrijven. Zo ben je zeker dat hij goed vastzit en verwijder je eventuele luchtbelletjes.

 

Bekijk je het stappenplan liever op een filmpje?
Klik dan op onderstaande foto om naar het filmpje te gaan.

Nail Apps by OPI op youtube.com

 

 

Hoe verwijder ik de Nail Apps?

1: Wrijf de Nail Apss op om ze zo warm te krijgen.

2: Trek ze langzaam van de nagel af, van de ene naar de andere kant.

 

 

Tip: Voor een speels effect kunnen de nail Apps ook alleen op de pink of ringvinger worden aangebracht!


Share