OPI dans la presse en ligne 2013 OPI dans la presse en ligne 2014 OPI dans la presse en ligne 2015

Astrid In Wonderland Exclusive OPI Shades dans la presse en ligne

 

Novembre

 

http://chitchatontherocks.com/My Pimped Out Wonderland

Mijn favoriete nagellak voor dit najaar? Deze nudetint uit de Astrid in Wonderland by OPI-collectie van Astrid Bryan. De kleur heet Go Nutty for Donutty en volgens mevrouw Bryan herself is het een classy tint die je vingers optisch verlengt.

Lees meer...

 

September

 

www.notjustanothernailblog.blogspot.beGo Nutty For Donutty

Woehoe, ik heb amaaaazing nieuws! Vlaanderens favoriete Hollywoodgirl krijgt van O.P.I. Belgium haar eigen nagellaklijn: Astrid in Wonderland Exclusive O.P.I. Shades.

Lees meer...

 

http://lovelynailpolish.wordpress.com/2012/09/10/preview-opi-astrid-in-wonderland-exclusive/Amazing California Love

Ik las net het fantastische nieuws: OPI brengt in de tweede helft van oktober een exclusieve collectie uit van Astrid Bryan. En wie mij goed kent weet dat ik een super grote bewonderaar ben van Astrid. This is AMAZING!!

Lees meer...

 

http://www.peggytimmermans.be/blog/2012/09/astrid-bryan-for-opi/Chillin By The Pool

Dat haar perfect gemanicuurde handen met kenmerkende zwarte nagellak tijdens haar reality show 'Astrid in Wonderland' vaak in beeld kom wist je vast al. Dat ze hiervoor OPI gebruikt is waarschijnlijk nieuw.

Lees meer...

 

http://stienkohanchenko.com/My Pimped Out Wonderland

Onze eigen Astrid Bryan, bekend uit Vlaamse Hollywoodvrouwen en Astrid in Wonderland, brengt een nagellaklijn uit samen met O.P.I. Belgium.
 
Lees meer...

 

http://notjustanothernailblog.blogspot.be/Amazing California Love

Woehoe, ik heb amaaaazing nieuws! Vlaanderens favoriete Hollywoodgirl krijgt van O.P.I. Belgium haar eigen nagellaklijn: Astrid in Wonderland Exclusive O.P.I. Shades.

Lees meer...

 

http://glamourtogo.be/Go Nutty For Donutty

Niemand minder dan Astrid Bryan lanceert namelijk haar eerste eigen nagellakcollectie, in samenwerking met OPI. You all know I love me some OPI (en om eerlijk te zijn, I love me some Astrid Bryan too), dus toen ik dit hoorde was ik meteen dolenthousiast.

Lees meer...

 

http://muffinsattiffanys.blogspot.be/Chillin By The Pool

Laat ik dit bericht beginnen met een mededeling van algemeen nut: gelieve onderstaande blogpost te lezen met een Antwerps-Amerikaans accent! Vandaag heb ik something special voor de Belgen onder ons. Niemand minder dan Astrid Bryan brengt -in samenwerking met OPI- een nagellaklijn uit!  Oh My God! Of ik daar blij van wordt? Of course darling!

Lees meer...

 

http://www.beautymadammen.com/My Pimped Out Wonderland

Van een amazing samenwerking gesproken, OPI en Astrid Bryan hebben een eigen mini-collectie met vier nieuwe kleurtjes, de 'Astrid In Wonderland Exclusive OPI Shades'. rs Bryan koos vier uiteenlopende kleuren die perfect zijn voor een gesofisticeerde en glamoureuze Astrid-look.

Lees meer...

 

http://mybeautylovelife.blogspot.be/Amazing California Love

Oh my god, this is so amazing! Astrid Bryan, bekend van het Vlaamse programma op VIJF, Astrid in Wonderland kom met vier exclusieve lakjes. Ik vind de kleuren en de namen totally amazing. Lees en kijk gauw verder!

Lees meer...

 

http://www.beauty-treasures.be/Go Nutty For Donutty

We mogen dan wel geen eigen Belgium collectie hebben, maar binnenkort krijgen we een OPI collectie die enkel in België gelanceerd wordt. Geïnspireerd op de niemand minder dan Astrid Bryan.

Lees meer...

 

www.vivaglamx3.beChillin By The Pool

Ok, I think I've just received one of the coolest press releases! I don't know about you, but I'm secretly addicted to “Astrid in Wonderland”, mostly because her personal style inspires me. Elegant with an edge, a bit rock 'n roll, just the way I like it.

Lees meer...

 

www.thespotlight.beMy Pimped Out Wonderland

Onze meest bekende Hollywood vrouw heeft na een kledinglijn en parfum nu ook nagellakjes.
In samenwerking met O.P.I brengt ze 4 prachtige kleurtjes uit.

Lees meer... 

www.littlebeetime.blogspot.beAmazing California Love

Het viel mij meteen op dat Astrid Bryan er altijd top uitziet ! Haar make-up, haar en kleding zit altijd juist, maar ook haar nagels zijn altijd heel verzorgd. Dit viel OPI ook op. Het is dan ook logisch dat OPI Astrid Bryan als eerste Belgische ster kiest voor hun nieuwe lijn.

Lees meer...

 

http://www.styletoday.be/Go Nutty For Donutty

Vlaanderens bekendste Hollywoodvrouw Astrid Bryan lanceert haar eigen OPI-nagellaklijn. Voor alle vrouwen die zich ook even in Wonderland willen wanen!

Lees meer...

 

http://blancsection.blogspot.be/2012/09/beauty-opi-x-astrid-bryan.htmlChillin By The Pool

Yes, that is right, Mrs Bryan, O.P.I. Belgium and Vijf (the Flemish tv channel hosting Astrid's reality show) are launching an exclusive Astrid in Wonderland nail polish collection! Consisting of four different colors that match Astrid's sophisticated and glamourous look, this limited pimped out chromed out collection will be available for mid October, in selected stores at the price of 13,95 a bottle :) Now check out the amaaaazing colors she picked!

Lees meer...

 

www.deijsprinses.wordpress.comMy Pimped Out Wonderland

Kijk soms moet je eens een uitzondering maken, want de uitzondering bevestigd de regel. Ik hou er niet zo van om constant over nieuwigheden te bloggen. Die worden u al op andere blogs rond de oren geslagen maar toen ik dit in mijn inbox zag verschijnen, voelde ik het plots kriebelen.

Lees meer...

 

she.beAmazing California Love

Astrid Bryan staat bekend om haar immer perfecte nagels, en daar heeft ze één product voor dat ze al jaren gebruikt: de nagellakjes van OPI. Zelfs op haar blog is ze voortdurend lovend over de nagellakproducent, en die lovende woorden krijgen nu een staartje: Astrid Bryan mocht haar eigen nagellaklijn ontwerpen voor het merk.

Lees meer...

 

www.nieuwsblad.beGo Nutty For Donutty

Alsof een realityreeks, een boek en een eigen kledinglijn nog niet genoeg zijn lanceert Vlaanderens populairste Hollywoodvrouw nu ook haar eigen collectie nagellak in samenwerking met het merk OPI.

Lees meer...

 

www.standaard.beChillin' By The Pool

Alsof een realityreeks, een boek en een eigen kledinglijn nog niet genoeg zijn lanceert Vlaanderens populairste Hollywoodvrouw nu ook haar eigen collectie nagellak in samenwerking met het merk OPI.

Lees meer...

 

www.weekend.knack.beMy Pimped Out Wonderland

Als Vlaanderen een it-girl heeft dan is het wel Astrid Bryan. Nog geen vier maanden geleden sprak Knackweekend met Astrid Bryan bij de lancering van haar eigen kledinglijn -die overigens op een mum van tijd uitverkocht was- en ondertussen heeft het model ook een eigen nagellakcollectie uitgebracht. Bryan ging in zee met het prestigieuze nagellakmerk OPI en bracht vier 'amazing' tinten op de markt.

Lees meer...

 

Elle.beAmazing California Love

Amazing! Binnenkort ligt de exclusieve en in beperkte oplage geproduceerde nagellaklijn van Astrid Bryan en O.P.I in de winkel.

Lees meer...

 

CrystaliciousssChillin' By The Pool

Astrid Bryan is een van de dames uit Vlaamse Hollywoodvrouwen. Haar personality, humor en geweldige fashion style maakten haar zo populair dat zij een eigen spin off kreeg; Astrid in Wonderland. Hoe stylish Astrid is kan je goed zien aan de 4 lakken die zij samen met OPI heeft gecreërd, glamour meets rock 'n roll!

Lees meer...
 

www.styleiseternal.wordpress.comGo Nutty For Donutty

Van een amazing samenwerking gesproken: Astrid Bryan heeft enkele exclusieve kleurtjes ontworpen voor OPI! Onze eigenste Hollywooddiva heeft al een kledingcollectie uitgebracht en nu komt daar dus ook een nagellaklijn bij.

Lees meer...

 

www.cherryplumsky.beMy Pimped Out Wonderland

OPI Belgium heeft Vlaamse Hollywoodvrouw Astrid Bryan onder de arm genomen en samen hebben ze een eerste collectie gemaakt, geïnspireerd op een Belgische beroemdheid -meer nog- als eerste Europese vrouw!Can you say 'AHMAAAZING!' ?  Ze treed hiermee in de voetspoeren van onder andere Katy Perry & Serena Williams! 'Alstublieft!' zeggen wij daar tegen hier in Vlaanderen.

Lees meer...

 


Share