OPI in de online pers 2013 OPI in de online-pers 2014 OPI in de online-pers 2015

OPI in de online pers 2014

December

NLF74 My Silk Tie

Het Amerikaanse merk OPI springt mee op de Fifty Shades trein en lanceert begin volgend jaar een grijze collectie.  Allesbehalve saai, want een grijze tint op je nagels is voor durvers. 

Lees meer...

November

HRF10 Red Fingers and Mistletoes

OPI heeft weer een goede samenwerking te pakken. Dit keer met Gwen Stefani. Er is al eerder een collectie met haar verschenen maar deze collectie is speciaal voor de feestdagen.

Lees meer...

Oktober

SRFA4 Good Grief!

Zoals je in de titel al kan lezen heeft OPI weer een nieuwe LE, nl. Peanuts. De collectie is geïnspireerd door de Peanuts klassieker 'It's the Great Pumpkin, Charlie Brown'. Benieuwd? Laten we dan maar snel gaan kijken.

Lees meer...

HRF18 So Elegant

Gwen Stefani slaat opnieuw de handen in elkaar met OPI voor een limited edition Holiday collectie en dat met niet minder 18 nieuwe kleuren.
Als dit alles nog niet genoeg is zit er dit jaar voor de eindejaarsperiode ook een (limited edition) top-coat bij die maar liefst 18k goud bevat.

Lees meer...

SRFA6 Who are you callin' Bossy??

Snoopy, wie kent de schattige hond niet? OPI is blijkbaar fan, want ze lanceren een erg leuke limited edition.

Lees meer...

SRFA5 Where's My Blanket

Dit stripfiguurtje, beter bekend als Snoopy, zal je najaar kleuren. Deze collectie bestaat uit 4 nagellakken waarvan 2 glitters. Heel speels, zoals Snoopy zelf.

Lees meer...

SRFA4 Good Grief

Voor nagellak geldt wat ons betreft maar één regel: hoe meer, hoe beter! De nieuwe 'Peanuts' collectie van O.P.I. is er dan ook eentje dat we graag aan ons lijstje toevoegen!

Lees meer...

SRFA7 To Be or not to Beagle

Getest door ELLE: de Halloween-collectie van OPI. 

Lees meer...

September

NLN45 My Dogsled is a Hybrid

OPI staat bij mij al jaren op nummer 1 qua favoriet nagellakmerk. Deze herfst en winter komt de “Nordic” collectie uit. Benieuwd of deze je hartje steelt? Kijk dan snel verder.

Lees meer...

Januari

NLG28 Love.Angel.Music.Baby.

OPI die samenwerkt met één van mijn favoriete zangeressen? Daar moest ik het fijne van weten!

Lees meer...

NLG26 Hey Baby

Nog een paar weekjes geduld en dan is er weer een nieuwe collectie van OPI verkrijgbaar - Gwen Stefani for OPI!

Lees meer...NLG30 Push & Shove

Het is OPI weer gelukt om een bekende ster te strikken voor een samenwerking  mee aan te gaan. Ditmaal drukt Gwen Stefani haar stempel op de collectie.

Lees meer...


Share