OPI dans la presse 2012 OPI dans la presse 2013 OPI dans la presse 2014

Astrid In Wonderland Exclusive OPI Shades dans la presse 2012

 

Octobre

 

Het Nieuwsblad MagazineAmazing California Love

Alles wat Astrid Bryan met haar vingertoppen aanraakt, verandert in goud en dat inspireerde nagellakproducent OPI tot de Astrid In Wonderland Exclusive OPI Shades.

Lees meer...

 

FeelingGo Nutty For Donutty

Astrid Bryan komt met haar eigen collectie voor OPI en bedacht vier eigen tinten nagellak. Omg, als dat niet radical en amazing is.

Lees meer...

 

TV FamilieMy Pimped Out Wonderland

In story deelt Astrid haar beautyrituelen met de Story-lezeressen. Zo draagt ze op haar nagels altijd zwarte nagellak van OPI.

Lees meer...

 

September

 

StoryChillin By The Pool

Onze favoriete glamour girl lanceert deze herfst voor het eerst haar eigen nagellakcollectie in samenwerking met OPI Belgium. Een hele eer, want zij is de eerste Europese vrouw met wie het Amerikaanse bedrijf in zee gaat.

Lees meer...

 

JoepieGo Nutty For Donutty

Joepie is helemaal fan van Astrid Bryans nagellak!

Lees meer...

 

TeVeBladAmazing California Love

Na een tv-reeks, een boek en een eigen kledinglijn lanceert Astrid nu ook een collectie nagellak, in samenwerking met het merk OPI.

Lees meer...

 

JoepieMy Pimped Out Wonderland

Joepie kiest een bekende persoon met dé schoenen van de week: Astrid Bryan staat op nummer 1 met haar beige schoenen en haar eigen bijpassende nagellak: Go Nutty For Donutty.

Lees meer...

 

TV FamilieGo Nutty For Donutty

Amazing Astrid nagellak!

Lees meer...

 

hln.beChillin' By The Pool

Ze had al een realityreeks, een boek en een eigen kledinglijn, maar nu lanceert Vlaanderens populairste Hollywoodvrouw haar eigen nagellakcollectie in samenwerking met het merk OPI.

Lees meer...

 

De StandaardAmazing California Love

Vlaanderens populairste Hollywoodvrouw lanceert haar eigen collectie nagellak in samenwerking met het merk OPI. De nagellakjes van Astrid zijn vanaf half oktober verkrijgbaar en kregen grappige namen als 'My Pimped Out Wonderland' (zwart), 'Amazing California Love' (fuchsia), 'Go Nutty for Donutty' (nude) en 'Chillin' by the Pool' (zilverblauw).

Lees meer...

 


Share