OP SLECHTS 5 KM VAN BRUSSELS EXPO


Ook dit jaar kiest OPI er bewust voor om niet deel te nemen aan de Estetika-beurs.

Indien u ons als beauty professional een bezoek wilt brengen en de OPI producten en onze beursacties wilt ontdekken, dan nodigen we u van harte uit op maandag 14 maart tijdens de opendeurdag in onze showroom te Neder-over-Heembeek op een boogscheut van de Estetika beurs. U bent die dag doorlopend welkom vanaf 9h15 tot 18h00.

Kom de nieuwste productlijnen en de gekende GelColor van OPI ontdekken tijdens onze doorlopende demo’s. Bovendien kan u profiteren van speciale beursacties en enkele interessante kortingen op nagellakken.

U vindt ruime parkeergelegenheid vlak voor onze showroom die zich op minder dan 5 km van Brussels Expo bevindt. Kom dus zeker langs voor (of na) uw bezoek aan de Estetika-beurs op maandag. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

Kan u er niet bij zijn op onze opendeurdag van maandag 14 maart? Geen probleem, we verwelkomen u met plezier op een ander moment! Graag vragen we u wel een afspraak te maken voor een eerste bezoek aan de showroom.

Opgelet! De beursacties zijn geldig tot einde voorraad of tot en met 18 maart.


KLANT WORDEN?

Wenst u te starten met OPI producten? Indien u in het bezit bent van een BTW-nummer in de professionele beauty- of lifestyle sector bent u van harte welkom in onze showroom. Wij nemen graag de tijd om met u het gamma te overlopen en samen met u het juiste startpakket te kiezen. Graag vragen we u wel een afspraak te maken voor een eerste bezoek aan de showroom.


SHOWROOM

De showroom is open op:
Maandag t.e.m. donderdag: 10u00 - 12u00 en 13u00 - 18u00
Vrijdag: 10u00 - 12u30
Gesloten op zaterdag en zondag.

Peter Benoit plein 15 E/F
1120 Neder-over-Heembeek
+32 (0) 2 2682478

Toegang tot de showroom enkel voor professionelen in het bezit van een BTW nummer uit de beauty- en lifestylesector.Share