Nagellakken & Verzorgingen Infinite Shine Gels & Acryls Manicure & Pedicure Salon Essentials Catalogus Contact & Showroom

AXXIUM GEL SYSTEM

AXXIUM Gel Base

Axxium Gel Base OPIZorgt voor ongekende AXXIUM hechting tussen nagelkeratine en AXXIUM Overlay of Sculpture Gels.

 AXXIUM Clear Overlay Gel

Axxium Overlay Gel OPITransparante gel die zeer gemakkelijk aanbrengt met glanzend, duurzaam resultaat, dat lang mooi blijft. Zelfs als je een transparante overlay wil leggen over acryls en wraps, zul je je verbazen over de strakke afwerking en prachtige glans.

 AXXIUM Luminous White Overlay Gel

Axxium Luminous White Overlay Gel OPISuperwitte brush on gel die makkelijk aan te brengen is en perfect te gebruiken voor stalend witte French Manicure vrije randen. Te gebruiken op natuurlijke nagels en teennagels, op tips, voor snelle opvulbeurten of over de Soft White Sculpture Gel als je een witter-dan-witte vrije rand wil.

 AXXIUM Sculpture Gels

Axxium Sculpture GelsAxxium Sculpture GelsAxxium Sculpture Gels

 

AXXIUM Sculpture Gels hebben de ideale samenstelling voor het modelleren op sjablonen van sterke, maar flexibele verlengingen. De Sculpture Gels zijn verkrijgbaar in de kleuren Soft White, Clear en Soft Pink voor de ultieme natuurlijk uitziende nagels.

 AXXIUM No-Cleanse UV Top Sealer

Axxium Top Sealer OPI

 

Ultra snelle afwerking!
Deze brush-on sealer vult oneffenheden van de nagel op en creëert een high gloss resultaat zonder te cleanen. Met UV protectie tegen het vergelen van de nagels.

 


Share