Nagellakken & Verzorgingen Infinite Shine Gels & Acryls Manicure & Pedicure Salon Essentials Catalogus Contact & Showroom

MicroBond - Gel Overlay & Sculpting System

 Microbase Gel

OPI Microbase Gel


Dient als hechtmiddel tussen de natuurlijke nagel en de tip of de verschillende gellagen onderling. Bevat de volgende bestanddelen: Esterurethane acrylate, methacrylates, phenyl ketone, Silaca.

 Microveneer Gel

OPI Microveneer Gel

Uitsluitend te verwerken als overlay gel op tips. Wordt gekenmerkt door een zeer hoge elasticiteit. Bevat de volgende bestanddelen: Urethane acrylate,hydroxyethyl methacrylate, phenyl ketone, Silaca.

 Microveneer Luminous White

OPI MicroBond Luminous White

Deze spierwitte fill up gel is ontwikkeld als overlaygel over een tip of natuurlijke nagel, of om te gebruiken bij het opvullen van een French look. Het resultaat: mooie, dunne nagels met een spierwitte vrije rand! Heeft veel kleurpigment, waardoor de gel goed dekt en maar heel dun hoeft worden aangebracht, voor snel en efficiënt werken. Bij deze gel MicroBase gel 2 minuten laten uitharden en cleanen met MicroBond Antiseptic Wipe Solution.

 Microsculpture Gel - Clear Glaze

OPI Clear Glaze


Dit is een glasheldere gel die dezelfde structuur heeft als de Pink Whisper. Deze gel is te gebruiken voor modellage van het nagelbed of als overlay op een tip. Als de klant oneffenheden heeft in de nagelplaat, is deze gel niet aan te raden, omdat deze zo transparant is.

 Microsculpture Gel - Gentle White

OPI Gentle White


Dit is een mooie, witte gel die vrij stevig van structuur is en waarmee je een vrije rand op een form kunt modelleren. Hierdoor krijg je het French Manicure effect. Je kunt dit effect met deze gel ook bereiken op tips.

 Microsculpture Gel - Pink Whisper

OPI Pink Whisper

 
Dit is een zachtroze gel die iets minder vast van samenstelling is dan de Gentle White Gel. Deze gel is te gebruiken voor modellage van het nagelbed, of als overlay op een tip.

 Microsculpture Gel - Perfectly Natural

OPI Perfectly Natural

 
Deze gel is bedoeld voor het modelleren van een vrije rand op een form, voor mensen die geen french manicure willen of voor de nagelbijter. Deze gel is ook uitermate geschikt voor de mannelijke klant.

 Microsealer Gel

OPI Microsealer GEL


Dient als afdek- of sluitgel waarmee een mooie natuurlijke glans wordt bereikt; geeft extra stabiliteit en houdbaarheid. Bevat de volgende bestanddelen: Urethane acrylate,hydroxyethyl methacrylate, phenyl ketone, Silaca.

 UV-Cure Top Coat

OPI UV-Cure Top Coat

 
Dit is een top coat die uithardt onder de UV-lamp. De uithardingstijd is 2x135 seconden per hand. Kan over gel, acryl en natuurlijke nagels worden gebruikt. Deze UV-Cure Top Coat zorgt voor een hoogglans afwerkingslaag die de nagellak erg goed beschermt.

 UV-Seal

UV-Seal OPI

 

Deze gel kun je erg gemakkelijk aanbrengen met het penseeltje in de dop. De UV Seal gel heeft een hoogglans, wordt gecleand met N-A-S 99 en kan worden gebruikt over gel, acryl én fiber glass.


Share