Infinite Shine

De rijke kleur en glans van gels, zónder LED lamp. Met een ongeziene hoogglans die tot wel 10 dagen blijft! Het soak-free verwijderen gebeurt met normale nagellakremover. INFINITE SHINE vergt een systeem van aanbrengen in 3 stappen om zo een langdurige hoogglans te verkrijgen, met een exceptioneel gellak effect!


1. PRIME: Breng 1 laag aan van de geavanceerde Primer Base Coat.


2. LACQUER: Breng twee dunne lagen aan van de rijk-gepigmenteerde Infinite Shine Lacquer.


3. GLOSS: Werk af met een laag Gloss Top Coat voor een duurzaam resultaat dat uihardt bij natuurlijke licht (geen lamp nodig!).


Beschikbaar in meer dan 130 kleuren, waaronder 60 van de meest iconische bestsellers uit de klassieke OPI nagellakcollectie.

INFINITE SHINE ALL SHADES


 • Alle kleuren
 • Manicure Essentials

  Ontdek hier alle musthaves voor dé perfecte Infinite Shine manicure!

       

  Breng de Infinite Shine aan op gereinigde, droge nagels. Reinig de nagel met een nail wipe met N.A.S 99.

       

  Breng een laagje Primer Base Coat aan voor een langdurig resultaat en een vlekvrije verwijdering. Wacht na het aanbrengen van twee dunne kleurlaagjes twee minuten alvorens de Gloss Top Coat aan te brengen. Deze hardt uit in (natuurlijk) licht. Infinite Shine is voelbaar droog in 8 minuten en is volledig droog in 15 minuten.

       

  Verwijderen doe je met nail wipes doordrenkt met Expert Touch remover.

       

 • Lisbon | SS 2018

  Reis deze lente/zomer naar een van Europa's meest kleurrijke en betoverende steden met de Lisbon Collection van OPI. Met een knipoog naar de mix van traditioneel erfgoed en opvallend modernisme van deze stad, benadrukt de collectie de natuurlijke schoonheid van de hoofdstad van Portugal met modieuze tinten.

  Geïnspireerd door de levendige straten van Lissabon, telt de Lisbon Collection 12 nieuwe tinten in de klassieke nagellak, Infinite Shine langhoudende nagellak en GelColor-formule. Van uitgestrekte gele huizen met gebrande oranje daken en pittoreske zeegezichten, de beruchte "Pink Street" en statige kastelen, Lissabon biedt een spectrum van briljante tinten.

 • Iceland | FW 2017

  Voor de herfst-wintercollectie 2017-'18 zoekt OPI het avontuur op in IJsland, het land van de magische lagunes en het prachtige Noorderlicht. De collectie biedt een ruim aanbod aan tinten die de schoonheid van het land perfect weergeven.

  De Iceland collection by OPI bestaat uit 12 kleuren, geïnspireerd op de natuurelementen (lucht, water, aarde en vuur), de prachtige lavavelden met zwart zand en de spectaculaire zonsondergangen.

 • Displays & packs
 • Iconic Shades

  De meest populaire OPI tinten zijn nu ook verkrijgbaar in de Infinite Shine lijn. De Iconic Shades collectie bestaat uit 60 bestselling kleuren. Denk maar aan Malaga Wine, Cajun Shrimp, Not Really a Waitress, Lincoln Park After Dark,...

 • Infinite Shine outlet
Producten
Toont 1 - 60 van de 208 items