Nagelverzorging
Nagelverzorging

Great nails need more than just color

Verzorgingen voor nagels.


 • Nail Envy

  OPI biedt dé oplossing voor sterke en gezonde nagels met NAIL ENVY, een gamma nagelverstevigers die aangepast zijn aan specifieke nagelproblemen. Te gebruiken in kuurvorm voor een optimaal resultaat.

  Ontwikkeld met gehydrolyseerde tarweproteïne en calcium om nagels te helpen harder, langer en sneller te groeien, heeft OPI 6 formules ontwikkeld om tegemoet te komen aan de specifieke behoeftes van elke klant.

  Original Nail Envy is nu ook verkrijgbaar in 3 populaire OPI kleuren én 1 exclusieve transparant roze om een vleugje kleur toe te voegen aan jouw kuur.

 • Gel Break

  OPI lanceert het eerste 3-stappen systeem dat in 1 week tijd verzwakte en dun geworden nagels opnieuw opkrikt. Of het nu is om een rustpauze tussen gel-manicures in te lassen of gewoon om beschadigde en verzwakte nagels een verzorgende boost te geven: het nieuwe systeem zorgt voor een intensieve verzorging en bescherming tegen inscheuren, breken of ontdubbelen van de nagelplaat, terwijl de nagels er tijdens ‘de behandeling’ toch piekfijn en verzorgd blijven uitzien.

       

  De producten zijn verrijkt met natrium hyaluronaat, herstellende vitamines A, C en E, bamboe- en cactus-extracten en het super hydraterende, 100% natuurlijke Pentavitin.

       

  Na slechts 1 week zien de nagels er gezonder en gerevitaliseerd uit. Gel Break kan zo dikwijls ingelast worden als nodig tot het gewenste resultaat bereikt is.

 • Nagelriemverzorging

  Een mooie manicure begint bij verzorgde nagelriemen. Ontdek het assortiment verzorgingen voor verzorgde, mooie nagelriemen.

Toont 1 - 1 van 1 item