Hand- & voetverzorgingen
Hand- & voetverzorgingen

Een compleet assortiment van verzorgende producten die elke manicure en pedicure omzetten in een buitengewone spa-ervaring.

     

Handen zijn na het gezicht het meest zichtbare deel van het lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling.

     

Ook voeten maken iedere dag heel wat mee. Een beetje speciale aandacht hebben ze dus ook zeker verdiend!


 • ProSpa

  OPI ProSpa is een NIEUWE lijn van luxe huidverzorgingsproducten, ontwikkeld in samenwerking met de vermaarde Californische dermatologe Dr Zena Gabriel, geïnspireerd op gezichtsverzorging, geperfectioneerd voor handen en voeten.

  De producten in deze nieuwe lijn leenden de beste eigenschappen van gezichtsverzorging - de technologie en formules, texturen en ingrediënten - en herdefiniëren op deze manier de verzorging van handen en voeten in het nagelsalon, door het ultieme te bieden op vlak van hydratatie, bescherming en preventie.

  Ontwikkeld met doeltreffendheid en het opwaarderen van de mani-pedi ervaring in een professionele omgeving in gedachte, werd geopteerd voor efficiënte en beproefde ingrediënten zoals ultra-voedende Cupuaçu Boter, Witte Thee Extract rijk aan anti-oxidanten om schade door vrije radicalen te bestrijden, en herstellende Peptides om de huid er op zijn best te laten uitzien.

  Dankzij de kruidige citrusgeur en de diep hydraterende formules van de ProSpa lijn voelt de vrouw zich relaxed en verzorgd na een manicure of pedicure in het salon of thuis.

 • Hygiëne

  GEEF BACTERIËN GEEN KANS!

       

  Ga de verspreiding van bacteriën en ziektekiemen in uw salon tegen met het OPI Swiss Clean systeem, een compleet hygiënesysteem dat een maximale bacteriewerende bescherming biedt aan handen en nagels en evenals gebruikt kan worden voor de reiniging van uw toolings. De perfecte start en afwerking voor uw salondiensten, grondig gereinigde handen zonder de huid uit te drogen.

       

  Alle hygiëneproducten bestaan ook in 30 ml formaat, handig voor het ontsmetten onderweg! N.A.S. 99 ontsmet en ontvet de nagelplaat en voorkomt de groei van schimmels.

 • Accessoires

  OPI heeft een waaier aan accessoires, speciaal ontworpen om elke behoefte in het salon tegemoet te komen met een professionele oplossing. Om u te helpen perfecte nagels, handen en voeten bij uw klanten te verkrijgen.

 • Avojuice

  DRENK JE HUID IN EEN 24-UUR HYDRATERENDE LOTION MET HEERLIJKE GEUREN

       

  Voor de dagelijkse verzorging van handen en lichaam. De Avojuice lotions bieden een 24-uren hydraterende formule op basis van natuurlijke ingrediënten, verzorgend avocado extract en aloë vera. Deze lijn mag als hand- én als bodylotion gebruikt worden en wordt snel door de huid opgenomen voor een zijdezacht resultaat.

       

  Avojuice hand- en bodylotions zijn verkrijgbaar in verschillende geurvariaties, van fris bloemig tot subtiel fruitig. Er worden regelmatig nieuwe limited edition geuren aan het assortiment toegevoegd.

 • Avoplex

  VOOR EEN COMPLETE VERZORGING VAN JE HANDEN, NAGELS EN NAGELRIEMEN EN EEN ZIJDEZACHTE HUID

       

  De Avoplex lijn bevat diepwerkende anti-oxidanten, vitamines en avocado olie die verzachten en voeden. De rijke samenstelling van Karité-, cacao-, en amandelboter en de diepwerkende peptides hernieuwen de huidcellen voor een optimaal resultaat. Avoplex producten bevatten geen minerale oliën, lanoline of petroleumderivaten, die lifting van kunstnagels kunnen veroorzaken.

       

  Door de nagels regelmatig op de juiste manier te verzorgen, blijven ze mooi, stevig en gezond. Iedere nagel en nagelriem heeft olie nodig. Olie zorgt ervoor dat de nagels en nagelriemen gevoed worden, waardoor de conditie verbetert. Ook handen hebben behoefte aan voeding en hydratatie. Dit verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een stralende look!

 • Feet

  VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING VAN VOETEN

       

  Met Feet by OPI los je de meest voorkomende voetproblemen op een makkelijke manier op. De voetcrèmes zijn gemaakt op basis van exclusieve botanische extracten en een vitamine complex, die er samen voor zorgen dat je voeten met een dagelijkse behandeling van eelt, kloven, blaren en geurtjes verlost worden.