Heb je hulp nodig?


We zijn momenteel niet online. Maar stuur ons gerust een bericht en we reageren binnen één werkdag.

Heb je hulp nodig?

De beste van alle acrylformules op gebied van kleuren, verwerkbaarheid en hechting.

     

Als wereldleider in de professionele nagelverzorging, is OPI toegewijd om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Absolute Precision Liquid Monomer en kleurpoeders maken het mogelijk buitengewone acryl prestaties te verwezenlijken.

     

Door de snelle, moeiteloze applicatie verkrijgt men een onberispelijk resultaat. Absolute laat toe om natter te werken door de automatische aanpassing op niveau van absorptie, voor een vlotte en gecontroleerde toepassing.  

     

Het Absolute Systeem integreert de vloeistof en de poeders en zorgt voor een maximale absorptie en een perfecte uitharding voor een uitstekende hechting. Door zijn gekruiste verbindingen ontstaat een superieure flexibiliteit en komen de nagels niet los en breken ze niet zodat men ultra sterke nagels verkrijgt.

     

Door de UV-bescherming in de formule blijft de kleur stabiel en wordt deze langdurig behouden. In 6 kleuren nuances om beter te kunnen voldoen aan de eisen van de klanten die streven naar perfectie: Perfect white, Translucent Pink, Brilliant Pink, Opaque Pink, Truly naturel, Crystal clear.

Toont 1 - 18 van de 18 items