Kunnen we jou helpen?


We zijn momenteel niet online. Maar stuur ons gerust een bericht en we komen zo snel mogelijk bij jou terug.

Kunnen we jou helpen?

OPI ProSpa is een NIEUWE lijn van luxe huidverzorgingsproducten, ontwikkeld in samenwerking met de vermaarde Californische dermatologe Dr Zena Gabriel, geïnspireerd op gezichtsverzorging, geperfectioneerd voor handen en voeten.

De producten in deze nieuwe lijn leenden de beste eigenschappen van gezichtsverzorging - de technologie en formules, texturen en ingrediënten - en herdefiniëren op deze manier de verzorging van handen en voeten in het nagelsalon, door het ultieme te bieden op vlak van hydratatie, bescherming en preventie.

Ontwikkeld met doeltreffendheid en het opwaarderen van de mani-pedi ervaring in een professionele omgeving in gedachte, werd geopteerd voor efficiënte en beproefde ingrediënten zoals ultra-voedende Cupuaçu Boter, Witte Thee Extract rijk aan anti-oxidanten om schade door vrije radicalen te bestrijden, en herstellende Peptides om de huid er op zijn best te laten uitzien.

Dankzij de kruidige citrusgeur en de diep hydraterende formules van de ProSpa lijn voelt de vrouw zich relaxed en verzorgd na een manicure of pedicure in het salon of thuis.

Toont 1 - 27 van de 27 items