Nail Essentials
Nail Essentials

Alle benodigdheden voor de perfecte manicure van A to Z: base coats en top coats, nagellakremovers en afwerkingsproducten.


 • Manicure essentials

  Laat de nagels van uw klant er fantastisch uitzien met OPI's assortiment van onmisbare manicure producten. Van base & top coats over afwerkingsproducten tot removers en nagelriemverzorging.

 • Voorbereiding essentials

  Een perfecte manicure en pedicure begint met een goede voorbereiding! Prep is een systematisch proces dat hét verschil maakt wat betreft een net resultaat en een goede houdbaarheid van de manicure. Door het volgen van het stappenplan van de voorbereiding van de natuurlijke nagels, kan u uw klanten een duurzaam resultaat garanderen van de OPI nagellak, Infinite Shine en GelColor.

 • Base & Top Coats

  Gebruik een OPI Base Coat om te voorkomen dat nagels gaan verkleuren door de pigmenten in nagellak en verzeker zo een optimale hechting van de nagellak. Door het gebruik van een base coat blijft de manicure langer zitten en hebben uw klanten langer plezier van mooi gelakte nagels. De OPI base coats zijn de perfecte basis voor elke nagellak manicure, een onmisbaar product!

       

  Voor extra glans en stevigheid, breng je een OPI Top Coat aan. De nagellak is hierdoor beter beschermd en wordt dieper en voller van kleur. Rapidry Top Coat is een zeer snel drogende top coat, voor een extra glanzend duurzaam resultaat dat niet verkleurt.

  Voor een vollere look (vergelijkbaar met de dikte van een gelmanicure) gebruikt u de OPI Plumping Top Coat. Wil u een extra glanzend resultaat, kies dan voor de OPI Brilliance Top Coat.

 • Vijlen

  OPI heeft een fantastisch gamma van nagelvijlen en buffers, ideaal voor het vormgeven en het gladmaken van de nagel. De OPI crystal file is perfect voor ieder nageltype met z'n unieke fijne grit waardoor je nagels veilig in beide richtingen gevijld kunnen worden zonder dat ze splitsen of beschadigd raken.

 • Sneldrogers

  Nagellak die droogt in een oogwenk...het kan! OPI ontwikkelde een aantal producten waarmee de droogtijd van nagellak aanzienlijk versneld wordt voor een vlekvrij resultaat met een nog mooiere hoogglans. Je nagellak is touch dry na 1 minuut en volledig uitgehard na 5 minuten. Kies hieronder jouw favoriet.

 • Removers

  SNEL EN EFFICIENT NAGELLAK VERWIJDEREN

  OPI removers zijn ideaal voor het verwijderen van nagellak. Dit werkt het beste als de remover wordt aangebracht op een OPI Nail Wipe en vervolgens, zonder draaiende bewegingen, de nagellak verwijdert.

  Alle removers zijn geschikt voor gebruik op natuurlijke nagels. OPI Acetone-free remover is geschikt voor gebruik op alle soorten kunstnagels. Voor splijtnagels en breekbare nagels wordt de groene aloë vera variant geadviseerd. Voor donkere nagellak of glitters wordt de Expert Touch Remover aangeraden.

 • Special Packs & Mini's