Collecties


 • Lisbon | SS 2018

  Reis deze lente/zomer naar een van Europa's meest kleurrijke en betoverende steden met de Lisbon Collection van OPI. Met een knipoog naar de mix van traditioneel erfgoed en opvallend modernisme van deze stad, benadrukt de collectie de natuurlijke schoonheid van de hoofdstad van Portugal met modieuze tinten.

  Geïnspireerd door de levendige straten van Lissabon, telt de Lisbon Collection 12 nieuwe tinten in de klassieke nagellak, Infinite Shine langhoudende nagellak en GelColor-formule. Van uitgestrekte gele huizen met gebrande oranje daken en pittoreske zeegezichten, de beruchte "Pink Street" en statige kastelen, Lissabon biedt een spectrum van briljante tinten.

 • Iceland | FW 2017

  Voor de herfst-wintercollectie 2017-'18 zoekt OPI het avontuur op in IJsland, het land van de magische lagunes en het prachtige Noorderlicht. De collectie biedt een ruim aanbod aan tinten die de schoonheid van het land perfect weergeven.

  De Iceland collection by OPI bestaat uit 12 kleuren, geïnspireerd op de natuurelementen (lucht, water, aarde en vuur), de prachtige lavavelden met zwart zand en de spectaculaire zonsondergangen.

 • Softshades

  Een selectie van transparante en subtiele tinten om de nagels een delicate zachte kleur te geven. OPI biedt een uitgebreid gamma aan SoftShades om tegemoet te komen aan ieders noden.

  Ideaal voor het creëren van de klassieke French Manicure, meet een grote verscheidenheid aan kleur en afwerking.

 • Classics

  De Classics zijn een verzameling van onze best-selling OPI lakken uit elke hoek van het kleurenspectrum.

  Ze worden jaarlijks geëvalueerd om ervoor te zorgen dat het aanbod mee-evolueert met de mode. Bovendien zijn de meest populaire kleuren altijd beschikbaar.