Blog navigatie
Boost je salon tijdens de feestdagen!

Boost je salon tijdens de feestdagen!

2804 Weergaven
Nu de feestdagen dichterbij komen, is het belangrijk om ook je salon party-proof te maken. Je klanten willen er niet alleen op hun best uitzien, maar genieten ook van een volledige winkelervaring. Ga meteen aan de slag met onderstaande tips.

Creëer een kerstgevoel

Tijdens de kerstperiode mag decoratie niet ontbreken. Geef je salon een feestelijke toets, maar vergeet zeker ook je sociale media niet. Heb je al cadeautips gedeeld op je Facebookpagina? Staat die nieuwsbrief al klaar? Hoe beter je nu voorbereid bent, hoe minder stress je hebt tijdens de drukste periode van het jaar.

Ga voor een totaalervaring

Zorg voor originele behandelingen die inspelen op de wensen van de klant. Tijdens de feestdagen willen de klanten er verzorgd uitzien, maar daarbovenop genieten ze ook van een heerlijk momentje voor zichzelf. Een zalige handmassage of leuke nail art kan een meerwaarde bieden.



Leg je klanten in de watten

Uiteraard wil je dat je klanten ook volgend jaar terugkeren naar je salon. Het einde van het jaar is dus het moment om hen extra in de watten te leggen. Enkele kleine attenties kunnen jouw klanten al een speciaal gevoel geven. Wedden dat je klanten blij worden van dat glaasje champagne bij de behandeling?



Plan je communicatie

Heb je een speciale actie uitgewerkt voor de feestdagen? Leuk! Maar vergeet er zeker niet over te communiceren. Plaats een poster met uitleg in je salon/winkel en deel je actie op sociale media. De perfecte manier om nieuwe klanten aan te trekken!



Aangepaste openingsuren

Heb je gekozen voor aangepaste openingsuren tijdens de feestdagen? Of ben je tijdens kerstavond gesloten? Communiceer dit tijdig en duidelijk naar je klanten. Herinner hen er vroeg genoeg aan om een afspraak te maken, zodat ze niet last minute bij je komen aankloppen.



Op zoek naar feestelijke kleuren?


SHOP GLITTERS
Vond je deze blogpost interessant?
Geplaatst in: Tips voor salonhouders

Plaats een reactie

Login to post comments