Heb je hulp nodig?


We zijn momenteel niet online. Maar stuur ons gerust een bericht en we reageren binnen één werkdag.

Heb je hulp nodig?

Verzending en levering

Voor een snelle levering van uw bestelling doen wij beroep op onze verzendpartner DPD. Jouw pakket wordt aan huis afgeleverd op het door jou aangegeven leveringsadres (thuis, op het werk,...). Op de dag van verzending wordt je door DPD per SMS of e-mail geïnformeerd over de leveringsdag en ontvang je een link met trackingcode, waarmee je het traject van jouw pakket en de exacte leverstatus kan opvolgen.


 

Verzendingskosten

Totaal bestelling ex. BTWBelgiëLuxemburgFrankrijk
€0 - €280€8,- ex BTW
€9,50 ex BTW
€16,30 ex BTW
€280+GRATISGRATIS€16,30 ex BTWWanneer mag ik mijn pakje verwachten?


Je ontvangt je pakket binnen de 2 werkdagen na het plaatsen van je bestelling.


Zodra jouw betaling geaccepteerd is (indien je gekozen hebt voor overschrijving vooraf, kan dit enkele dagen duren), is jouw bestelling klaar voor verwerking. Indien je jouw bestelling op een werkdag plaatst, dan kan deze in de meeste gevallen de volgende werkdag verzonden worden. Bestellingen geplaatst op vrijdag of in het weekend worden verzonden op maandag. Zodra jouw pakket verzonden is, bedraagt de levertermijn 1 werkdag. Op de leveringsdag ontvang je van DPD een SMS en/of e-mail met de vermoedelijke tijd van levering.Hoe kan ik mijn bestelling volgen?


Zodra jouw pakje wordt verstuurd, word je per sms en/of e-mail op de hoogte gebracht door onze vervoerder. In de e-mail staat een link die jou de mogelijkheid geeft het pakje te volgen op de site van www.dpd.com/be.


Kan ik mijn pakje laten leveren in een afhaalpunt?


Op dit moment is het niet mogelijk jouw bestelling te laten bezorgen in een afhaalpunt.Kan ik mijn bestelling in het buitenland laten leveren?


Het is niet mogelijk om bestellingen in het buitenland te laten leveren. OPI Belux en de webshop opi-shop.be leveren enkel bestellingen in België, Luxemburg en Frankrijk.Was je niet thuis tijdens de eerste leverpoging?


De DPD chauffeur doet standaard 2 leverpogingen. Als de ontvanger niet aanwezig is, laat de chauffeur een bericht achter in de brievenbus. De volgende werkdag zal de chauffeur het pakket opnieuw aanbieden. Is de ontvanger een tweede keer niet aanwezig, dan laat de chauffeur opnieuw een bericht achter in de brievenbus. Daarop staat wat de ontvanger kan doen om het pakket alsnog in ontvangst te nemen.


Indien je nog bijkomende vragen hebt, kan je steeds contact opnemen met onze klantendienst

Telefoon | 02 268 24 77
E-mail | info@opi-belgium.be

Onze klantendienst in bereikbaar van maandag tot donderdag van 9u tot 12u30 en van 13u tot 17u30 en op vrijdag van 9u tot 15u30.