Slide thumbnail

OPI OPENDEURDAGEN

ZONDAG 7 & MAANDAG 8 OKTOBER 2018

OPENDEURDAGEN

7 & 8 OKTOBER 2018Naar goede gewoonte organiseert OPI Belux haar opendeurdagen in de week waarin ook de vakbeurs Estetika plaatsvindt. Op zondag 7 en maandag 8 oktober staat het OPI team weer klaar om kennis en ervaring met de beautyprofessional te delen. Nagelstyliste, schoonheidsspecialiste of salonhouder? Je bent van harte welkom in onze showroom!


Nieuwigheden

Oktober is hét moment om onze nieuwe holidays collectie voor te stellen. Veel kunnen we er nog niet over vertellen, maar het belooft een zeer bijzondere eindejaarscollectie te worden. Kom deze nieuwe kleuren ontdekken in nagellak, Infinite Shine en Gelcolor formule.

Wist je dat OPI ook over een ruim gamma spa-producten beschikt? We maken van de gelegenheid graag gebruik om deze in de kijker te zetten. Want naast verzorgde nagels, hecht OPI er ook veel belang aan professionele verzorgingen voor de huid van handen en voeten. Ervaar het zelf!

Glitters en speciale effecten zijn dé nail art trend van het najaar. Verhoog snel en gemakkelijk je omzet per service door een afwerking met glittertinten en metallic spiegeleffecten over nagellak of GelColor. Onze professionals tonen je met plezier hoe je met de OPI Chrome poeders en de allernieuwste limited edition nagellakcollectie (okt 2018) nail art creëert met de mooiste effecten én in een mum van tijd.

Demo's

Trends en technieken blijven evolueren in de nagelbranche. Ons team staat klaar om jou de nodige uitleg en demonstraties te geven. Aan de demonstratietafel worden doorlopend demo’s gegeven van de producten die jíj wilt leren kennen! GelColor, chroom nail art of een spa manicure? Wij tonen jou de OPI methode!

Cursussen

De sleutel tot een goed draaiend salon is een goede opleiding. Permanente educatie is dan ook van groot belang om uw klanten steeds een uitstekende service te bieden. Ben je op zoek naar een opleiding om als nagelstyliste of salonhouder bij te leren? Ben je nog niet zo vertrouwd met de semi-permanente gellak? Of wil je jouw werkmethode perfectioneren? Wil je alles uit je zaak halen met sociale media en verkoopstechnieken? Kom tijdens onze opendeurdagen alles te weten over onze cursussen! We leggen jou alles met plezier uit, en wie weet ben je na afloop zo geïnspireerd dat je je meteen inschrijft!

Breng ons zeker een bezoekje!

Tijdens onze opendeurdagen leer je alle nieuwtjes kennen en kan je in onze showroom terecht om ons ruim assortiment aan hand-, voet- en nagelverzorging verder te ontdekken!

Bezoek ons op onderstaand adres, op ZONDAG 7 en MAANDAG 8 OKTOBER 2018.

PETER BENOITPLEIN 15 E/F
1120 NEDER-OVER-HEEMBEEK

(Afrit 6 van de Brusselse Ring – slechts 10 min. rijden van Brussels Expo – ruime gratis parking voor de deur)

Tot dan!