Heb je hulp nodig?


We zijn momenteel niet online. Maar stuur ons gerust een bericht en we reageren binnen één werkdag.

Heb je hulp nodig?

Scotland - Infinite Shine Trio Gift Set


ISDU2

Dit pack bevat de Infinite Shine kleur 'Good Girls Gone Plaid' van de Scotland collectie, een Primer Base Coat en een Gloss Top Coat, allen verpakt in een deluxe geschenkdoos.

Meer details

Voorbehouden voor professionals. Gelieve u te registreren om prijzen te zien en aan te kopen.

Dit pack bevat de Infinite Shine kleur 'Good Girls Gone Plaid' van de Scotland collectie, een Primer Base Coat en een Gloss Top Coat, allen verpakt in een deluxe geschenkdoos. Gebruik ze alle drie in 3 stappen voor een oneindige gelglans tot 11 dagen lang.


Dit pakket is ideaal voor wie nog geen Infinite Shine gebruikt en graag van start gaat met deze langhoudende nagellak. Het pakket bevat de 3 noodzakelijkste producten voor een Infinite Shine manicure.

OVER INFINTIE SHINE

Infinite Shine is een professionele Long-Wear nagellak die in 3 stappen wordt aangebracht voor een langdurige, rijke kleur die geen lamp nodig heeft om uit te harden. Verbeterd met de OPI ProStay-technologie, blijft de Infinite Shine kleur tot wel 11 dagen lang levendig glanzen! Met Infinite Shine profiteer je van een gelachtige glans en lange houdbaarheid, met het gemak en de formule van een eenvoudige nagellak. Gemakkelijk te verwijderen met gewone nagellakremover.

Volg het Infinite Shine stappenplan voor een duurzaam resultaat:

PREP:De voorbereiding van de nagels is zeer belangrijk voor een lange houdbaarheid van de manicure. Verwijder eventuele nagellak met OPI remover. Vijl de nagels, duw de nagelriemen naar achteren en reinig de nagel met N.A.S 99 of alcohol.

PRIME: Breng een laagje Primer Base Coat aan voor een langdurig resultaat en een vlekvrije verwijdering.

LACQUER: Breng twee dunne laagjes ultra-rijke, levendige Infinite Shine kleur aan. Wacht twee minuten na het tweede laagje kleur alvorens de Gloss Top Coat aan te brengen.

GLOSS: Eindig met het aanbrengen van een dun laagje Gloss Top Coat die uithardt in (natuurlijk) licht, voor een langdurig hoogglanzend resultaat als dat van een semi-permanente gel. Zorg er zeker voor dat er voldoende (natuurlijk) licht de nagels bereikt voor een correcte uitharding. Draai de duimen ook naar het licht.

Infinite Shine is voelbaar droog in 8 minuten en is volledig droog in 15 minuten.

  • Inhoud: 3 x 15 ml
  • Look: Classic
  • Productgamma: Infinite Shine

30 Andere producten in dezelfde categorie: