Heb je hulp nodig?


We zijn momenteel niet online. Maar stuur ons gerust een bericht en we reageren binnen één werkdag.

Heb je hulp nodig?

Laatste blogposts

Speel extra in op het bruidsseizoen

489 Weergaven 1 Geliket

De zomermaanden komen er aan en dat betekent meteen ook heel wat bruiloften! Er is geen enkele dag waarop handen zo hard in het middelpunt van de belangstelling staan als tijdens een bruiloft. Iedereen wil die prachtige ring of dat mooie bruidsboeket bewonderen, het is dus aan jou om de bruid te doen stralen!

Bedenk aantrekkelijke acties

Eenmaal verloofd gaat de bruid op zoek naar een beauty- of nagelsalon om haar voor te bereiden op de grote dag. Hier kan je dus handig op inspelen met speciale arrangementen. Bied verschillende arrangementen aan, zodat de bruid voldoende keuze heeft. Laat de bruid zich speciaal voelen en plaats haar in het middelpunt van de belangstelling met een leuk extraatje. Een glaasje cava lust toch iedereen? Vergeet zeker ook de bruidsmeisjes niet, misschien kan je hen een mooie korting aanbieden? Zo leg je meteen meerdere afspraken vast.

Wees visueel

Steeds vaker gaat de klant online op zoek naar een geschikt salon. Maak je website en sociale media dan ook volledig wedding proof. Gebruik mooie foto’s en vermeld duidelijk de verschillende arrangementen voor bruidjes. Je online aanwezigheid is vaak een eerste kennismaking en die zullen een grote rol spelen bij het maken van een afspraak. Heb je al eerder bruidjes in je salon gehad? Laat hen dan ook aan het woord! Testimonials zijn persoonlijk en voelen vertrouwd aan.Plan een kennismakinsgesprek

Maak een eerste afspraak met de bruid zodat je een goed beeld hebt van wat ze wil. Welke tinten passen bij haar kleed? Kiest ze voor nagellak of gellak? Hoe beter je je kan voorbereiden, hoe minder stress voor de bruid. Zo kan zij nog meer stralen en genieten! Voorzie eventueel zelf ook al enkele mooie foto’s als voorbeeld van bruidsnagels, op die manier kan de klant makkelijker aangeven wat ze zelf in gedachten heeft. Neem dit kennismakingsgesprek ook mee op in de prijs van je arrangement, zodat dit meteen erg duidelijk is voor de klant.Werk samen met lokale bedrijven

Bruidjes zijn ook op zoek naar kappers, bloemisten en traiteurs. Neem contact op met andere lokalen handelaars en zet samen een actie op. Promoot elkaar op sociale media en bij de klanten of deel de kosten bij het maken van een flyer.

Ben je op zoek naar de perfecte tinten voor lentebruidjes? De collectie ‘Always Bare For You’ bestaat uit 6 vrolijke pasteltinten die zowel de bruid als de bruidsmeisjes doen stralen!


SHOP DE COLLECTIE

Plaats een reactie

Meld je aan om reacties te plaatsen