Slide thumbnail

OPI NAIL ACADEMY BELGIUM

OPI OPLEIDINGEN & WORKSHOPS

OPI NAIL ACADEMY BELGIUM

OPI OPLEIDINGEN & WORKSHOPS

    
Ben je op zoek naar een opleiding om als nagelstyliste of salonhouder bij te leren? Ben je nieuw in de branche of wil je gewoon jouw vaardigheden en services naar een hoger niveau tillen? Als wereldleider in professionele nagelverzorging biedt OPI jou een ruim aanbod aan korte opleidingen van de hoogste kwaliteit. Want permanente educatie is dé sleutel tot succes!

Ontdek alle professionele cursussen die plaatsvinden in Brussel en Antwerpen. Het OPI opleidingsteam hoopt jou binnenkort te mogen ontvangen!

Banner_fotos.png

KLANTERVARINGEN

Ik vond de balans tussen de professionaliteit van de training en de zeer open geest echt goed. Het was geweldig!

"

De opleiding werd duidelijk en gestructureerd gegeven. Ik ging naar huis met een hoop goede en praktische tips.

"

Ik waardeerde de uitleg over de voorbereiding van de natuurlijke nagel in combinatie met de professionaliteit van de lesgeefster. Ik heb al jarenlang ervaring, maar heb toch veel bijgeleerd. Bedankt!

"

AANBOD OPLEIDINGEN

Slide thumbnail

GELCOLOR OPLEIDINGEN

GelColor is een professionele soak-off behandeling. Het is een langhoudende kleur met hoogglans voor handen en voeten die tot 3 weken houdt! Het verwijderen gebeurt zonder vijlen of frezen op de nagel, waardoor de nagelplaat perfect intact blijft. Wil je leren werken met OPI’s semi-permanente gellak, schakel je over van een ander merk of werk je al jaren met de GelColor en wil je jouw werkmethode perfectioneren? Vind jouw opleiding!

> ONTDEK OPLEIDINGSAANBOD

DIAMOND GEL OPLEIDINGEN

OPI DIAMOND GEL is een nieuw hard gelsysteem dat gemakkelijker te gebruiken en aan te leren is voor het creëren van prachtige, natuurlijk ogende en aanvoelende kunstnagels. Creëer de mooiste verlengingen met sjablonen of tips. Wil je leren werken met OPI’s Diamond Gel, schakel je over van een ander merk of wil je jouw werkmethode perfectioneren? Vind jouw opleiding!

> ONTDEK OPLEIDINGSAANBOD

DIPPING POWDER OPLEIDINGEN

Een nieuw en geurloos alternatief voor acryl met een gelachtige glans en een houdbaarheid van 2+ weken, zonder uitharden onder een lamp. Het is gemakkelijker en sneller aan te brengen in vergelijking met traditionele acrylsystemen. Dipping powders zijn een unieke toepassing waarbij de nagel in gekleurd acrylpoeder wordt ondergedompeld, vervolgens met een activator wordt uitgehard en met een toplaag wordt afgewerkt. Wil je leren werken met OPI’s Powder Perfection? Vind jouw opleiding!

VANAF JUNI 2020!

GELCOLOR OPLEIDINGEN
GelColor is een professionele soak-off behandeling met kleur met hoogglans voor handen en voeten die tot 3 weken houdt! Het verwijderen gebeurt zonder vijlen of frezen op de nagel, waardoor de nagelplaat perfect intact blijft. Leren werken met OPI’s semi-permanente gellak? Schakel je over van een ander merk? Werk je al jaren met GelColor en wil je jouw werkmethode perfectioneren? Vind jouw opleiding!

> ONTDEK OPLEIDINGSAANBOD

DIAMOND GEL OPLEIDINGEN
OPI DIAMOND GEL is een nieuw hard gelsysteem dat gemakkelijker te gebruiken en aan te leren is voor het creëren van prachtige, natuurlijk ogende en aanvoelende kunstnagels. Creëer de mooiste verlengingen met sjablonen of tips. Leren werken met OPI’s Diamond Gel, overschakelen van een ander merk of jouw werkmethode perfectioneren? Vind jouw opleiding!

> ONTDEK OPLEIDINGSAANBOD

DIPPING POWDER OPLEIDINGEN
Een snel en geurloos alternatief voor acryl met gelglans en een houdbaarheid van 2+ weken, zonder uitharden onder een lamp. Dipping powders zijn een unieke toepassing waarbij de nagel in gekleurd acrylpoeder wordt gedompeld, met een activator wordt uitgehard en met een toplaag wordt afgewerkt. Wil je leren werken met OPI’s Powder Perfection? Vind jouw opleiding!

VANAF JUNI 2020!